5 hurtige tips til badeværelset

At indrette badeværelset perfekt er ikke nødvendigvis nogen nem sag. Derfor har vi her på siden her lavet 5 hurtige tips til, hvordan du blandt andet kan indrette dit badeværelse, således at du kan få lidt nyt liv ind i det rum, hvor du starter hver eneste dag!

Der er både tips, der kræver ganske mange penge at gennemføre, men bestemt også tips, som de fleste kan gennemføre allerede i dag nærmere end i morgen. Når det kommer til badeværelses indretning gælder alle små kneb!

 

1) Gå efter de elegante linjer

En piedestal vask med graciøse og flotte linjer vil til hver en tid være mere tiltrækkende end en klods af et skab. Gå efter de rene linjer, når badeværelset skal have nyt inventar. Det betaler sig i sidste ende.

LÆS OGSÅ Feng shui indretning af badeværelset

2) Sid i badekarret, før du køber det

Selvom 60-tommer badekar er nok for langt de fleste, er dette ingen universel regel. Det kan se sjovt ud, hvis du midt i butikken sætter dig i badekarret, men der er nu god mening med at gøre det. Hellere sid lidt for lang tid i badekarret end at købe et, der hverken passer til din badeværelse indretning eller dig.

 

3) Vælg et slidstærkt gulv

Et gulv af keramik, marmor og stenfliser er alle yderst holdbare og vandafvisende. Det er ikke uden grund, at langt de fleste badeværelser i Danmark kommer med netop disse former for fliser!

 

4) Ophæng et elegant og flot spejl

Et enkelt flot spejl kan gøre verden til forskel i dit badeværelse. I forhold til badeværelse indretning er dette også et af de suverænt vigtigste punkter, og en af de ting, hvor du ikke bør spare alt for mange penge. Overvej også en smule lys ovenover spejlet, så du nemt kan spejle dig selv om morgenen.

 

5) Brug al pladsen

Er der et hjørne, hvor du alligevel ikke bruger pladsen, er det altid muligt at knalde et ekstra skab ind. Som bekendt kan man næsten ikke få for meget plads til ens badeværelse, hvorfor du endeligt ikke skal passe på med at udnytte den ekstra plads hjørner og des lignende kan give.

 

Gå efter, hvad du vil have

Når det kommer til badeværelse indretning skal du huske på, at badeværelset er det rum, du starter hver eneste dag i. Derfor bør du heller ikke være bange for at bruge lidt ekstra penge på at skabe et flot og interessant værelse, hvori du rigtigt kan trives.

Mange af tipsne herover kan virke ganske basale, men der er faktisk rigtigt mange mennesker, der glemmer dem, når de skal forny deres badeværelse indretning. Det er en skam, men nevertheless er det også sådan, at tingene hænger sammen!

Skriv et svar