stoppet toilet

5 temaer til badeværelsesindretning

Er badeværelset blevet gråt og kedeligt, eller er du allerede i gang med at bygge et nyt? Så er du et meget heldigt menneske! Et nyt badeværelse kan være indgangen til masser af gode oplevelser, men det kan nu stadig være svært at finde ud af, hvordan badeværelset skal se ud.

Derfor har vi her på siden lavet denne liste. Her kan du fine 5 tips til badeværelse inspiration, således at du står bedre rustet til at finde dit nye badeværelses tema.

1) Sort og hvid

Den gode, gamle sorte og hvide farver duer stadigt til mange typer af badeværelser. Du har tilmed med sort og hvid mulighed for at skabe gode kontraster i dit badeværelse, da der findes masser af tilbehør til badeværelser i både sort og hvidt. Du kan få masser af inspiration til badeværelser i de fleste hobbybutikker, hvis du ør efter sorte eller hvide farver.

 

2) Sort, rød og hvid

Ved at krydre den gode, gamle sorte og hvide med en frisk og drabelig rød kan du opnå en fantastisk flot kontrast. Det er umiddelbart nemmest at lave et ternet badeværelse med de tre farver, men du kan også – med den rette badeværelse inspiration – for eksempel benytte blodrøde håndklæder til et ellers sort og hvidt badeværelse.

 

3) Strand

Hvem siger, at man skal rejse helt til syden for at opleve et strandtema? Inspirationen til dit badeværelse venter lige om hjørnet med et strandtema. Hæng et funky og flot badeforhæng op, opsæt muslingeskaler med lidt sand hist og her, skabslåger af naturligt egetræ med videre – lige pludseligt har du et rigtigt flot badeværelse, der fører tænker hen på Hawaii nærmere end Hvidovre!

 

4) Blå

Den nok mest brugte farver til badeværelser er den normale og varme blå farver. Her kan du med fordel vælge at krydre designet med lidt hvide eller sorte striber for lidt variation.
Blå farver kommer i mange flotte nuancer, og der er næsten ikke det vedhæng, der ikke passer til blå. Lad din inspiration til badeværelset tage dig, hvor den vil, hvis du har et blåt badeværelse – for det passer helt sikkert til alligevel!

 

5) Retro

Det behøver slet ikke være så fancy overhovedet. Du kan sagtens vælge bare at benytte et almindeligt retro tema med ternet badeforhæng, cirkler på gulvet og overordnet sorte og hvide farver.

Når du skal bruge inspiration til dit badeværelse, kan du med fordel gå ind i en hobbybutik eller lignende. Selvom der sælges meget, meget andet end bare tilbehør til ens badeværelse, vil det være muligt at finde sjove genstande, som kan danne grundrammen for dit nye badeværelse.

Slå dig løs og se, hvad det bliver til! Badeværelses indretning er sjovt, når først man kommer i gang.

Skriv et svar