Bliv alarmeret før du får vandskader og skimmelsvamp

SNUPI Technologies er en virksomhed skabt af iværksættere, med fokus på sikkerhed i hjemmet. Deres første produkt WallyHome opdager miljørisici i hjemmet, ved at overvåge fugt-, temperatur- og luftfugtighedsændringer.

WallyHome består af en home automation hub, en række sensorer, og en smartphone app. Sensorerne placeres de steder i hjemmet hvor man ønsker at overvåge for fugt og temperatur.

Advarslen kommer som en push besked på en smartphone eller via e-mail og Wally vil dermed advare om forestående vandskader og skimmelsvamp før de opstår.

LÆS OGSÅ: Gør din bolig klar til efteråret

Firmanavnet SNUPI står for Sensor Network Utilizing Powerline Infrastructure, da firmaet fremadrettet vil producere sensorer der bruger det eksisterende el-net i boligen til at transmittere den trådløse information. Det har den fordel at sensorerne bruger så lidt strøm at de kan benytte samme batteri i 10 år uden at blive skiftet, netop fordi de ikke sender data hele vejen tilbage til WallyHomes knudepunkt via traditionel WiFi. I stedet bruger systemet din hjems eksisterende el-ledninger som antenne. Hver sensor skal kun overføre data til nærmeste ledning i væggen, derved kan WallyHome dække hele din bolig, selv om dele af den ikke er dækket af f.eks. Wi-Fi.

LÆS OGSÅ Gode tips til dit nye tegltag

WallyHome har endnu ikke en dansk forhandler, men kan købes online på den amerikanske side.

En startpakke koster USD 299 og indeholder en hub og seks sensorer. yderligere sensorer kan købes for USD 35 stykket (eller seks for USD 199).

Skriv et svar