3 ‘musthaves’ for at opnå optimal sikkerhed i din bolig

Energimærkning af huse

Der kun fordele og glæder ved at have en velisoleret bolig. En velisoleret bolig kan nemlig gøre underværker for både inde temperaturen og i sidste ende også din varmeregning. Derudover er et velisoleret hus lettere at sælge videre hvis den dag skulle komme.

Står du og skal sælge din bolig er det i dagens Danmark lovpligtigt at få foretaget en energimærkning af boligen. Energimærkningen har til formål at give eventuelle købere en ide om boligens energimæssige tilstand, jo dårligere energimærkning jo sværere kan det være at få din bolig solgt, da en dårlig energimærkning ofte medfører en kold og fugtig bolig hvor det trækker ind.

Der er heldigvis måder hvorpå du selv kan forberede indeklimaet og derved også din boligs energimærkning. Den mest effektive måde hvorpå dette optimeres er ved at få foretaget en hulmursisolering, besøg med fordel http://www.styrpaavarmen.dk/hulmurisolering. Et godt isoleret hus kan du selv nyde godt af både her og nu og i en eventuel videresalgs situation.

LÆS OGSÅ Fordelene ved solenergi

Hulmursisolering – simpelt og effektivt

Hulmursisolering er et af de steder hvor det virkelig batter at sætte ind eftersom at murene udgør den største del af husets flade. Husets mure og vinduer og udsatte steder når det kommer til varmetab. Det er ved ydremurerne og vinduerne at en stor mængde varme afgives, og det kan derfor være en god ide at tjekke op på hvor godt eller dårligt isoleret der er i disse udsatte områder.

En udskiftning af vinduer vil have en effekt men vil ikke alene kunne rette op på mængde af varmetab hvis selve huset er dårligt isoleret. Unødvendigt varmetab til omgivelserne og kan afværges med en hulmursisolering som vil kunne rette på det kedelige faktum.

Hulmursisolering vil kunne give en markant og langt større ændring end en simpel udskiftning af vinduer, eftersom at murerne udgør den største bestanddel af huset i forhold til vinduerne.

LÆS OGSÅ Fokus på dit elforbrug

Professionel vejledning

Præcis hvor stor en effekt hulmursisolering vil have for din bolig vil en fagmand kunne svare på, det samme gælder for prisen. Når prisen på hulmursisolering skal beregnes har faktorer såsom hvor mange kvadrater hulmur der skal fyldes med isolering en betydning.

En autoriseret isolatør vil således være i stand til at give dig et tilbud og fortælle dig helt nøjagtigt hvad en hulmursisolering vil komme til at betyde og koste i dit tilfælde.

Det er altid muligt at komme i kontakt med en fagmand og det er uanset hvor i processen du er. Det gælder alt lige fra at guide dig inden beslutningen tages, under og efter.

Skriv et svar