hilfr

Her er nogle ‘feng shui indretning’ tips til dit hjemmekontor

De senere år har vi alle hørt meget om vigtigheden af feng shui i dit hjem. Dette kan nemlig have en effekt på, hvordan du har det i dit hjem. I dag skal vi se på feng shui indretnings tips til dit hjemmekontor, så du kan øge din produktivitet en hel del.

feng shui indretnings tips

Få naturligt lys

Et godt sted at placere dit skrivebord er lige ved vinduet. På denne måde sikrer du, at du får behageligt naturligt lys ind, mens du sidder og arbejder. Dette vil hjælpe på dit humor samt dine øjne vil have det bedre, når du skal arbejde i længere tid.

Det er offentlig kendt, at det er dårlig feng shui at sidde med ryggen til døren, så andre kan snige sig op på dig bagfra. Derfor er det bedst, hvis du kan placere dit skrivebord på en måde, så du både får det naturlige lys udefra, samtidig med at du ikke sidder med ryggen til døren.

LÆS OGSÅ Sådan får du et lækkert badekar

Hold dig ikke tilbage

Selv om det er et kontor, så er det vigtigt, at du ikke holder dig tilbage med hensyn til billeder eller malerier. Så længe det er ting, som du holder af at se på, og som inspirerer dig, så er det yderst god feng shui indretning for dig.

Sørg for at dit kontors udsmykning udstråler den type energi, som du ønsker at skinne igennem med som professionel person.

LÆS OGSÅ Spar på strømmen i hjemmet med disse råd

Anskaf dig planter

Når du sidder og arbejder i timevis, kan duften og luften på dit kontor godt blive meget tung. Derfor er det en god idé at anskaffe sig nogle planter, der skaber ny oxygen til din hjerne.

Der er ingen tvivl om, at dette tip vil give dig mere energi til at sidde mange, lange timer på pinden og arbejde. Og samtidig giver det også lidt liv og farve til rummet. Win-Win.

 


Det var vores feng shui indretning tips til dig. Husk at disse ikke kun gælder hjemmekontorer, men også hvis du en dag skal flytte på et kontor uden for dit hjem. Det kan du få mere hjælp til hos Lokalebasen.dk.


 

Skriv et svar