Gode råd inden du bygger ny garage

Der kan være mange overvejelser, når man skal bygge ny garage. Her får du nogle gode råd med på vejen.

Du kan måske godt tænke dig at bygge et rum, der er isoleret fra resten af huset. Men er det en garage eller en carport, der passer til dig? Det er først og fremmest en overvejelse, som du skal have taget stilling til, inden du bygger ud. Men hvad er egentlig forskellen?

Garagen er til dig, der er manden i huset og mangler lidt ekstra plads at boltre dig på. Den tilbyder dig et isoleret rum uden for husets fire vægge, hvor du kan have plads til alt værktøjet, bilen, haveudstyret og de overflødige kasser med ting og sager, der ikke skal stå fremme i huset. Med den rette isolering kan du tilbringe al den fritid, som du har lyst til i din garage – også om vinteren.

Derudover adskiller garagen sig fra en carport ved at være en lukket bygning, hvor blandt andet bilen kan parkeres tørt og frostfrit. Mangler du blot et sted, hvor bilen kan stå tørt, så er carporten et billigere udgangspunkt.

Men er det en garage, som du efter overvejelserne har bestemt dig for skal bygges. Så får du her nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du med fordel kan gøre den mest optimal.

SE OGSÅ Energimærkning af huse

Få styr på byggetilladelsen

Det er vigtigt, at der er styr på alle de praktiske forhold, inden du bygger ny garage. Derfor er det afgørende, at du får professionelle øjne på tilbygningen. Årsagen til, at det er en god idé at få fagfolk indblandet, er fordi de kender til forholdene og lovgivningen omkring tilbygning til ens bolig. Uden byggetilladelse er der intet byggeri, og det er netop derfor altafgørende, at du finder hjælp fra nogen, der har forstand på bygning af garage.

Når først byggetilladelsen og byggeplanen lægger klar på spisebordet, så er det tid til nogle af de andre overvejelser, som du kan gå rundt med, når du skal bygge en ny garage.

SE OGSÅ https://nordiccarelab.dk/

Vinterglad med isolering

Isolering er vigtig for din bolig, og den er ligeså vigtig for din garage. Du går måske med drømmen om, at din nye garage skal være et arbejdssted eller et rum, hvor du som manden i huset kan søge hen, hvis du får brug for lidt pusterum. Det vil derfor være ærgerligt, at du ikke kan holde ud at tilbringe tid i garagen, fordi det er for køligt.

Med den rette isolering vil du kunne tilbringe al den tid, som du har lyst og brug for. Det gælder også om vinteren, når frostgraderne begynder at banke på garageporten. Her vil isoleringen sørge for, at du kan holde varmen og hænge ud sammen med værktøjet, ligeså længe du har lyst.

SE OGSÅ Gode råd inden du bygger carport

Når pengene ikke rækker

Hvis du går med idéen om at bygge en ny garage, men din pengepung ikke rækker til det, eller hvis du allerede er begyndt på byggeprojektet, men det er gået i stå. Så kan et kontantlån sætte skub i projektet.

Der er intet mere frustrerende og forstyrrende for en boligejer, end et ufærdigt projekt derhjemme. Der kan her være mange årsager til, at projektet enten ikke er sat i gang, eller ikke er blevet færdiggjort. Men en af de årsager, som der ikke skal sætte en stopper for din drømmegarage, er pengepungen.

Heldigvis er det blevet let at tage et kontantlån. Fordelene ved et kontantlån er, at du inden for få dage kan få op til 12.000 kroner ind på bankkontoen. Det er hurtigt, nemt og du skal blot kunne stille en minimal sikkerhed. Det kan hjælpe dig, hvis pengene er små og gerne vil have bygget garagen, som du i længere tid har ventet på. Men når det gælder lån af penge, så er det vigtigt, at du er opmærksom. Du skal både have styr på din økonomi og være ansvarlig nok til at kunne betale lånet tilbage, uden at du tilegner dig en stor gæld.

Når det så er sagt, så er det ellers bare at gribe værktøjet og få sat skub i byggeprojektet. Frem med byggetilladelsen, i med isoleringen og skaf budgettet til garagen, du drømmer om.

Skriv et svar