Isolering af hulmur

Er du i tvivl om hvorvidt din bolig er hulmursisoleret eller ej, så er det en god idé at få undersøgt og udført det hvis det viser sig at det ikke er foretaget.

Du kan selv undersøge om dit hus er hulmursisoleret, ved at gå en runde omkring dit hus, for at se om du kan finde et sted hvor en sten har været pillet ud, eller om der har været boret et hul et sted. Hvis det ikke er fældet at du finder et tidligere hul eller lignende, så kan du selv bore et hul igennem en sted, for at se om der er hult inde bag ved.

Viser det sig at dit hus ikke er hulmursisoleret, kan du indhente et tilbud fra en professionel hulmursisolatør, der kan klare opgaven nemt og i de fleste tilfælde også billigt.

Det foregår ved at der bliver pillet en sted ud af husmuren, eller boret et hul i muren, hvorefter en slange bliver påført, der indfører isoleringen.

Hulmursisolering er ikke bare godt for din økonomi, men også for miljøet, enhver form for energibesparelse gavner miljøet, idet at der udledes mindre CO2. Derudover kan du selvfølgelig spare penge på din varmeregning, idet at huset bliver varmet hurtigere op og samtidig holder bedere på varmen.

Har du fået udført hulmursisolering af din bolig og har du eventuelt et præcist eller et fornuftigt bud på hvad du har sparet på din varmeregning efterfølgende, eller har du andet relevant information, så har du mulighed for at skrive en kommentar under denne artikel.

Skriv et svar