LÆSERBREV: Vandskade derhjemme

Vi har fået en vandskade derhjemme, der er så massiv, at vi ikke kan være derhjemme i den næste periode.

Ej, hvor er det fortryllende ukompliceret, at vi kan søge os frem til alting på internettet, her har vi opsøgt alle de nyheder, som vi har gået og søgt efter.

Her blev vi jo rigtig meget klogere på sådan noget som leje af beboelsesvogne, mandskabsvogne, kontorvogne osv.

Vi har nemlig været ude for en meget alvorlig vandskade i vores hjem, og af den grund skal vi sammen med vores insurance company spejde en husvogn/ beboelsespavilloner, som vi kan låne for en langstrakt  tidsperiode.

LÆS OGSÅ Bliv alarmeret før du får vandskader og skimmelsvamp

Hos flere firmaer der simpelthen forklaret godt, så vi føler os meget godt rustet til, at gå ud og lease en beboelsespavillon hos en af dem. Mange af dem har rigtig flotte, og godt indrettede pavilloner og vogne til adskillige forskellige situationer. Hvis du står i samme situation som os, så se se hvor du kan bo for en midlertidig periode online.

Det vi bør have med i vores overvejelser er, at der skal være rum til 2 voksne og to børn. Vi skal spejde en midlertidig bolig, så vi kan holde en rimelig normal leveform.

Det er bare så super vigtigt at vi føler os trygge ved det bestemte firma vi vælger at indgå en lejeaftale hos, og det gør vi helt afgjort. Flere af pavillonerne passer til vores fornødenhed, så det er bare lige i øjet.

LÆS OGSÅ Det du ikke vidste om vand

Det bliver en stor udfordring for vores lille familie at vi skal bo på meget mindre km2 end vi normalt er vandt til.

Det er stadig usikkert, hvor længe vi skal leve i sån husvogn / beboelsespavillon, vi håber ikke at det bliver for flere måneder, men det må tiden vise. Så længe at der er sovepladser nok,  rindende vand, wc og bruser, så skal vi nok klare den.

Skriv et svar