rengøring

Sådan får du boligen til at skinne uden at løfte en finger

Det er den tid på ugen, hvor rengøringen melder sig, hvilket for mange er en sur pligt, der bare skal overstås. Så i stedet for et bruge energi på at gøre hele huset rent selv, hvorfor så ikke booke dig til mere tid med familie, venner og fritidsaktiviteter med en rengøring fra Hilfr.dk?

Hilfr er din nye online platform, hvor du kan booke rengøring og oprydning fra en af de mange dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) der udbyder rengøringshjælp i dit område. Hilfr er sat i verden for at skabe et mere effektivt og lovligt marked for rengøring med fokus på gode vilkår samt kvalitet og god service.

 

Hvorfor skal du booke rengøring gennem Hilfr?

Hilfr ønsker at gøre det nemt, overskueligt og fleksibelt at booke rengøring. Så ved at oprette en bruger på Hilfr.dk på mindre end 1 minut kan du booke lige præcis den Hilfr du ønsker der skal hjælpe med rengøring derhjemme.

Du vælger såmænd bare den dato og tidspunkt som du ønsker rengøring samt hvor mange timer den skal vare og så kan du se alle de Hilfrs der er tilgængelige i det tidsrum. Du kan så læse tidligere kunders anmeldelser og ratings af den pågældende Hilfr samt se et profilbillede samt profil tekst og baseret på dette kan du booke den Hilfrs som du bedst synes om. Dette sikrer en langt mere troværdig måde at finde rengøringshjælp.

Du kan også via vores smarte chat system direkte kommunikere med den bookede Hilfr om alt lige fra nøgleoverlevering til rengøringens omfang og hvad du ønsker der skal gøres rent.

hilfr

 

Fokus på gode vilkår for dig og din rengøringshjælper

Når du booker privat rengøring gennem Hilfr.dk er din Hilfr sikret en timebetaling på minimum 150 kr., hvilket er en løn de rent faktisk kan leve af. Derudover tager vi kun 6 % for at facilitere kontakten og når du booker rengøring gennem Hilfr.dk så er både dig og din Hilfr dækket af en omfattende forsikring fra Tryg. Hilfr har nemlig i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Så book dig til mere tid med familie, venner og fritidsaktiviteter med en grundig rengøring fra Hilfr og få din bolig til at skinne

Skriv et svar