Sådan pifter du bedst stuen op

Er du lidt træt af udseendet i din stue? Er du træt af de samme gamle, hvide vægge og kedelige indretning? Så skal du læse med her, hvor vi lister nogle gode råd til at pifte din stue op.

 

Få flere farver ind

Det første råd er at få nogle flere farver ind i din stue. Det kan lyde simpelt, men al for få husker at tænke over dette, når de vil ændre deres stil.

Det er et hurtigt trick, der med få tiltag vil gøre din stue meget mere levende. Du kan for eksempel købe nogle nye lampeskærme i nogle pangfarver eller købe nogle planter til at kickstarte farveimporten.

Med tiden kan du så udvide med nogle farvede puder og muligvis en ny farve på væggen, hvis du mener, at dette kunne være interessant.

LÆS OGSÅ 5 temaer til badeværelsesindretning

Udsmyk væggene

Et andet godt råd er at hænge noget smukt på dine vægge. Dette er hurtigt og effektivt til at skabe lidt dybde samt variation i din stil.

Du kan for eksempel tage et kig online, hvor der er lidt til enhver smag. Køb et par malerier eller billeder og på få minutter har du et helt andet udtryk for din stue.

LÆS OGSÅ Gode råd til energisparende vinduer

Ryk rundt på møbler

Det sidste tip for i dag kan du gå i gang med allerede nu, uden at skulle udenfor en dør og købe nye ting. Ryk rundt på din nuværende møbler for at friske tingene lidt op. Du kan hurtigt skabe et helt nyt rum nærmest ved at omrokere lidt.

Tal med din partner om hvordan han eller hun potentielt ville placere møblerne anderledes eller spørg eventuelt en ven, der ikke selv bor der. Ofte vil en udenfrakommende se nogle ting, som du ikke ser, fordi de ikke selv er vant til, at tingene står på en bestemt måde.


Det var vores råd til, hvordan du kan pifte din stue op.

Held og lykke derude med indretningen.


 

Skriv et svar