Udendørslamper og halogenlamper fra Le Klint

Der er ingen tvivl om, at de rette lamper kan gøre en hel del til forskel for din bolig. Så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på din næste belysning.

Halogenlamper
Elministeren.dk har et stort udvalg i halogenlamper, disse lamper med små halogen spot er meget populære da de har et flot naturligt lys som heller ikke spredes så kraftig som en normal pære. Halogenlamper er flotte og fås som designer lamper men også som simple lamper bla. til at sætte fast i loften, dette bruges ofte på badeværelser eller lign. hvor man ønsker meget lys.

Halogen spot
Disse spots kan man bruge til at lyse tavler, biler eller reklamer op, da halogen spot fokuserer meget lys på et sted. I dag er det også muligt at få halogen spot som sparepære, hvilket gør det meget attraktivt at have halogen spot i huset eller på arbejdspladsen.

LÆS OGSÅ: Energimærkning af huse

Udendørslamper
Halogenlamper er meget smarte lamper som man kan bruge til at lyse bestemte dele op af sit hus eller bruge spots til at lyse steder op i haven.

Der er efterhånden mange husstande som har halogen udendørslamper da det ser meget stilrent ud og de små halogenlamper er lette at skjule under en sten eller andet.

LÆS OGSÅ: Fordelene ved solenergi

Le Klint
Mode lamper til udendørsbrug eller til indendørsbrug er blivet meget populære, ikke nok med at de skal give et godt lys, så skal halogenlampen i sig selv også se rigtig godt ud.

En mode lampe som Le Klint er et stykke mode i haven, på terassen eller i huset, det bringer mere stil til stedet. Som eksempel kan nævnes Elysion Outdoor som er en populær skulptur med lys i til evt. terassen.

LÆS OGSÅ: Trænger din bolig til nyt tag

Julelys
Vi elsker alle sammen julen, julen er så hyggelig med gran nisser og lys overalt. Julelys er med til at gøre julehyggen bedre. Hosbellalys kan du både få julelys med duft og normale flotte julelys. Vi forhandler kun de bedste julelys. Vi kender det alle sammen, vi har pakker med og er på vej til jule aften med hele familien, det er en dejlig oplevelse. Men du må bare ikke glemme dine julelys, de gør bare det hele meget mere hyggeligt, få julelys med mange forskellige dufte på bellalys.dk

Stearinglys
Vi forhandler kun de bedste stearinglys med dufte, vores store palette af dufte stearinglys giver dig mulighed for at prøve nogle af de bedste lys på markedet. Yankee Candle er nok markedets bedste dufte lys, deres dufte er ikke syntetiske som andre dufte lys men har deri mod en fuldstændig ren duft. Find de bedste dufte stearinglys på bellalys.dk.

Skriv et svar